Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa se ne mijenja

U Hajduku ništa ne znaju o ukidanju vaučera za derbi

Nakon prozivanja s Maksimira, u Splitu su iznenađeni informacijama iz Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U utorak su još iz Dinama 'apelirali na Hajduk da animira svoje navijače'. Inzistirali su na vaučerima kojima se u Hajduku protive. Na Poljudu su postupili po propisima i organizirali prikupljanje prijava za južnu tribinu za obje utakmice na Maksimiru, ove u nedjelju te četvrtfinala Kupa u srijedu.

Torcida ipak ide s BBB-ima na istok:' Kako sad više ne vrijede zakoni RH'

Veliki preokret: Dinamo odustao od 'provođenja propisa' i vaučera!

Predsjednik Marin Brbić rekao nam je kako odluku o poništenju vaučera za derbi nisu dobili. Tijelo koje je donijelo ovaj propis je Nacionalni odbor za borbu protiv nasilja u sportu.

''U skladu sa zaključcima prve sjednice Nacionalnog odbora za borbu protiv nasilja u sportu, obaviještavamo navijače HNK Hajduk da će na utakmicu četvrtfinala Hrvatskog kupa što će se između zagrebačkog Dinama i Hajduka igrati u srijedu od 18 sati na stadionu Maksimir, moći uz ulaznice koje mogu kupiti isključivo uz prethodnu registraciju.

Prema zaključku 4. s navedene sjednice, HNK Hajduk je obvezan preuzeti odgovornost za svoje navijače, a ulaznice za njih se “nikako ne mogu organizirano distribuirati bez odgovarajuće registracije navijača, a sve kako bi se izbjegle manipulacije te dolazak evidentiranih prijestupnika na stadione”.

HNK Hajduk je, dakle, obvezan objaviti informaciju da će gostujući navijači u nedjelju u Maksimir moći isključivo prethodno se registrirajući'', stoji na stranici Hajduka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider