Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mamić zadovoljan

Tudor: Izgubili smo od naše najbolje ekipe koja niti ne pripada HNL-u!

Dinamo je svladao Hajduk i u uzvratnoj utakmici četvrtfinala hrvatskog Kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Mislim da smo nezasluženo poraženi, remi bi bio najrealniji ishod utakmice. Nedostajalo nam je dosta igrača, ali nekako smo se srkrpali i odigrali sasvimi solidnu utakmicu“, kazao je nakon utakmice trener Hajduka Igor Tudor, koji je potom napravio kratak presjek polusezone.

Antolić u samom finišu utakmice donio Dinamu pobjedu na Poljudu

Veliki talent Hajduka teško ozlijeđen: Mora na operaciju!

Pogledajte kako su BBB-i prošetali Splitom uoči utakmice s Hajdukom

„Mogu reći da sam zadovoljan. Želio sam izvući maksimum iz momčadi, imati ideju i viziju kako bismo trebali igrati i dalje se razvijati. Imali smo uspona i padova, ali uspjeli smo ući u sami vrh s Dinamom i Rijekom. U Kupu smo ispali od realno naše najbolje momčadi koja po kadru zapravo niti ne pripada HNL-u. Mi bismo voljeli da Hajduk ima kadar kao Dinamo, ali želje su jedno a realnost nešto sasvim drugo“, kazao je Tudor dodajući da će „bijeli“ u nastavku sezone nastojati biti još bolji i držati priključak s Dinamom i Rijekom.

'Neki imaju uspjeha, ali nemaju navijače'

„Trebaju nam tri dobra igrača da bi sigurno bili bolji, a ako nam odu dvojica najboljih, jasno je da ćemo biti lošiji. Momčad daje sve od sebe, vjerujem kako su to navijači prepoznali. Stvorila se simbioza među nama. Mi im se zahvaljujemo, jer s druge strane postoje momčadi koje imaju uspjehe, ali nemaju navijače“, kazao je trener Hajduka s jasnom aluzijom u posljednjoj rečenici na velikog rivala.
Zoran Mamić upisao je i drugu veliku pobjedu u karijeri.

„Mislim da smo zaslužen prošli u polufinale. Pobjeda na Poljudu mi je iznimno drago, iako nije bila toliko bitna s obzirom na rezultat iz prve utakmice. Uvijek je lijepo pobijediti Hajduk na Poljudu. Zahvaljujem mojim igračima i želim im da se dobro odmore na predstojećim praznicima. Čeka nas jako puno posla.“

Mamić potvrdio dolazak Tavarela

Mamić je potvrdio kako nije bilo dvojbi hoće li Josip Šimunić zaigrati na Poljudu. „Jesmo razgovarali, ali više iz predostrožnosti. Šimunić je vrhunski profesionalac i čovjek.“

Mamić je potvrdio i transfer francuskog stoper Jérémy Taravel iz belgijskog Lokerena.
„Tražimo još neka adekvatna pojačanja, posebice u veznom redu. Za sada nema ništa oko izlaznih transfera“, zaključio je Mamić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider