Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Derbi s tribina

Torcida brojnija i glasnija na Maksimiru, Boysi podbacili

Superkup okršaj u kojem je Dinamo penalima svladao Hajduk bio je i prvi ogled naših dvaju najvećih navijačkih skupina u novoj sezoni.

Ukupno je Maksimir pohodilo 13 tisuća navijača, a u 'utakmici' na tribinama pobjedu su odnijele pristaše Hajduka. Premda ih nije stiglo 5000 kao na uzvratu finala Kupa s Lokomotivom, i 1500 je respektabilna brojka, koju, kad su gostovanja u pitanju, u Hrvatskoj mogu 'isporučiti' jedino navijači Bijelih. Torcidaši su se smjestili na južnoj tribini, odakle je čitavo vrijeme stizala podrška Tudorovom dječjem vrtiću.

>> VIDEO: Dinamo osvojio Superkup, pogledajte kako je 'El Loco' izludio Bijele!

>> Migliore oduševio Jurčića, Tudor nasmijao novinare!

>> Soudani veliko pojačanje, Kouassi namučio Jedvaja: Što je s Vrsaljkom?

>> Šuker za Dnevnik Nove TV objasnio 'sramotu za hrvatski nogomet'!

Na drugoj strani, u puno manjem broju okupili su se Bad Blue Boysi, stacionirani pri dnu istočne tribine.

Kao i obično, u njihovom skandiranju izmjenjivalo se bodrenje Dinama s vrijeđanjem izvršnog predsjednika kluba Zdravka Mamića, u čemu im se povremeno priključivala i grlata grupica s tribine zapad dolje.

Navijačka sezona, baš kao i ona nogometna, tek je počela. Očekuju nas još najmanje četiri velika derbija, ali i pregršt zanimljivih nadmetanja na tribinama...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider