Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tudor otvorio dušu

Slaven Belupo se ispričao Hajduku: 'Ovo iživljavanje je stvar države!'

Marko Matoc iz Zaprešića očekivano je bio u prvom planu poslije utakmice između Slaven Belupa i Hajduka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katastrofalni sudac iz Zaprešića svojim je odlukama uništio utakmicu 33. kola HNL-a, a sve je kulminiralo kada je u posljednjim minutama isključio Igora Tudora i pozvao zaštitare da ga odvedu s klupe.

Lakrdija u Koprivnici: Hajduk potopljen, zaštitari odveli Tudora!

O arbitraži koju je ove subote prezentirao Marko Matoc najbolje svjedoči potez ljudi iz Slavena: "Zbog lakrdije suca Marka Matoca iz Zaprešića Hajduku se ispričali igrači, treneri i čelnici Slaven Belupa", objavio je Hajduk na svojoj Facebook stranici.

Igor Tudor stigao je na press konferenciju nekoliko minuta nakon trenera Slavena Elvisa Scorije koji ga je dočekao riječima: "Uđi, uđi. Krivo mi je da je ovako završila utakmica", aludirao je Scoria na trenutke iz finiša susreta. A onda je Tudor otvorio dušu...

"Nije do nogometne priče nego do drugih stvari. Više sam tužan nego ljut. Opet će bit evo Tudora kako laje, hajdukovci kukaju da ih je pokralo, ali ovo u 87. minuti je bilo iživljavanje. Čovjek dođe do klupe i kaže 'izađite van'. Mi se pitamo tko, a on kaže 'ti'. Odgovorim mu 'zašto ja', a on kaže 'izašao si iz svog prostora'. Odgovorim mu 'nisam', a on kaže 'jesi'. Ja to zovem iživljavanje! Što bi mi trebali? Mučat? Šutit? Ja neću mučat? Mi smo na strani pravde, ovo nije stvar ni HNS-a ni sudačke organizacije nego države! I sad će opet biti eno Tudora neka se bavi svojim poslom", zagrmio je Tudor prije nego je napustio press konferenciju.

Elvis Scoria nije previše slavio uvjerljivi trijumf nad Hajdukom: "Krivo mi je, baš mi je žao što je ovako završilo. Jako mi je krivo... Što se tiče utakmice, izdržali smo nakon dugo vremena da ne primimo gol, Ozobić je bio apsolutno najbolji naš igrač", rekao je Scoria.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider