Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrat će za BiH

Nova zvijezda Hajduka: Sušić čeka poziv strica Safeta!

Tino Sven Sušić, nećak proslavljenog Safeta Sušića, izbornika Bosne i Hercegovine, bio je Hajdukov junak u finalu Hrvatskog kupa s Lokomotivom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Strijelci kup golova Ivan Vuković, Tino Sušić i Danijel Stojanović još uvijek žive lijepi san osvajanja Rabuzinovog sunca. Umor od slavlja vidi se na očima trojice junaka Hajdukovih navijača. Prvi gol postigao je Ivan Vuković, vratio je bijele u igru na izmaku prvog dijela.

„Presretni smo zbog osvajanja kupa, zadovoljstvo je veliko. I u Crnoj Gori je proslavljen kup, zvala me Torcida Tivat, bili su i na Maksimiru. Odigrali smo odličnu utakmicu, mogli smo i pobijediti, ovaj posljednji gol Lokomotive nije igrao nikakvu ulogu. Osjećao sam potrebu za golom, išao me šut, Picak je trebao primiti onaj prvi slobodni udarac, a ne ovaj drugi. Kasnije je sve bilo lakše, nekako smo bili rasterećeni. Sada slijedi Dinamo, nedostajat će nam dosta igrača, mene muči mišić, Maglica je ozlijeđen, Jozinović ima kartone, ali tko god igrao nadam se da možemo pobijediti. To bi bio divan kraj sezone. Moj odlazak? Ne znam, ako stigne dobra ponuda za klub i mene uzet ćemo je u razmatranje“, kazao je Vuković.

Sušićev pogodak za vodstvo od 2:1 bio je ključan, kada je zatresao mrežu bio je to znak da se slavlje približilo.

„Imamo najbolje navijače, sretan sam zbog kluba, nas, ali posebno zbog njih. Slavimo dva dana, Hajduk je veliki klub, svaku sezonu mora osvajati trofej. Ovo mi je prvi seniorski trofej, prva mi je godina kao profesionalnom igraču u punom smislu. Gigin gol nas je podignuo, stigao je u pravom trenutku. A kad sam ja zabio za 2:1 znao sam da je gotovo, da smo osvojili trofej. Prijatelji se javljaju, čestitaju, javio se i stric Safet, rekao je da je prezadovoljan mojom igrom, da nastavim ovako i da što prije riješim papire oko državljanstva Bosne i Hercegovine. Dva puta sam dolazio u Hajduk, drugi put me nazvao Miki Rapaić, obiteljski prijatelj, i rekao da je pripremljen ugovor na četiri godine. Odmah sam došao, lijepo mi je u Hajduku, ne želim nigdje ići“, rekao je Sušić.

Ako je i postojala neka dvobja nakon što je Lokomotiva poravnala sve je pogotkom za 3:2 riješio Stojanović.

„Ponosan sam na sve kolege iz svlačionice, zaslužili smo trofej s obzirom što smo sve prošli od početka priprema. Još smo umorni, malo je bilo sna. Ovaj kup posvećujemo navijačima, koji su nam bili potpora od prvog dana, zaslužii su ga kao i mi. Čudno mi je malo, imam opciju odlaska, a još me nitko nije zvao na razgovor. Ne znam što će se izroditi iz svega toga“, zaključio je Stojanović. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider