Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Sunce' obasjalo Split

VIDEO: Doček Hajduka na Poljudu u pet ujutro, ludilo u busu do Splita!

Nogometaši Hajduka jutros su u 5 sati autobusom stigli na Poljud, izravno iz Maksimira, gdje su sinoć osvojili Hrvatski kup.

Hajduk i Lokomotiva odigrali su sinoć na Maksimiru sjajnu utakmicu koja je završila 3:3. Taj je rezultat bio dovoljan Hajduku da osvoji Hrvatski kup (na Poljudu je bilo 2:1) nakon tri godine čekanja na novi trofej.

>> Ljepotica u Maksimiru: Hajduk nakon tri godine došao do trofeja!

>> Tudor očekuje poruku Ancelottija: 'Sušić podsjetio na Seada i Safeta'!

Nogometaši Hajduka burno su proslavili osvajanje 'Rabuzinova sunca' već na Maksimiru gdje ih je bodrilo čak pet tisuća navijača.

Nakon utakmice autobusom su Splićani krenuli kući, a po putu je vladala prava fešta. Čak su na jednoj benzinskoj postaji kod Karlovca navijači iskoristili priliku i fotografirali se s trofejem.

Priređen je Igoru Tudoru, njegovom stožeru i igračima lijep doček i na Poljudu, gdje ih je oko pet ujutro dočekalo oko 500 navijača koji su pjesmom i bakljama slavili sa svojim igračima.

Istrčali su prvotimci pred navijače, a potom i kadeti, koji su također u Maksimiru osvojili Hrvatski kup. Seniori su bili bolji od Lokomotive, kadeti od Osijeka. Za dvostruki uspjeh u dvorištu najvećeg rivala.

Slavlje je trajalo nešto manje od pola sata nakon čega su igrači dobili zasluženi odmor.

Ukoliko ste slavili sinoć s Hajdukom pošaljite nam svoje fotografije na moj.report@novatv.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider