Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobjeda za kraj

Mamić najavio derbi: Čelnici Hajduka će biti smješteni u loži

U subotu nas u Maksimiru očekuje veliki derbi između Dinama i Hajduka. Iako niti jednom klubu bodovi nisu previše važni, utakmice je to za prestiž, a uvijek je poseban naboj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Čeka nas zadnja utakmica prvenstva i veliki derbi, rezultatski utakmica nije od velike važnosti, u smislu bodova i odlučivanja o nečemu. Ipak, to su utakmice prestiža i velikog rivaliteta i želimo sezonu završiti na najbolji mogući način i pobjedom potvrditi naslov prvaka, rekao je trener Dinama Zoran Mamić i osvrnuo se na velik broj ozljeda u Dinamu.

''Ozljede su na neki način glavna tema Dinama posljednjih mjeseci. Igrači su nakon Rijeke imali slobodan dan, a jučer smo se okupili i imali druženje s navijačima. Danas popodne imamo trening pa ćemo vidjeti stanje u ekipi. Postoje određeni problemi od uzvrata Kupa pa će biti određenih promjena u sastavu, a gotovo sigurno Ademi neće igrati protiv Hajduka.''

Kada su ova dva protivnika igrala na Poljudu, u loži se dogodio incident. Tada su se sukobili Ivo Bego i Zdravko Mamić, no Zoki smatra da to neće narušiti odnose dviju momčadi.

''Mislim da neće biti iskrica među igračima, svi se poznaju i dobri su odnosi, znaju se i s reprezentacije i mislim da na terenu ne bi trebalo biti nikakvih problema. Delegacija Hajduka bit će u loži Maksimir, kao uvijek, nemamo s tim problema. Pa nećemo ih valjda poslati na sjever! Svaki gost ima adekvatno mjesto i neće se dogoditi ništa posebno zbog tih narušenih odnosa. Odustali smo zbog poziva Hajduku na Ramljak zbog situacije kakva je'', zaključio je Mamić. (Agencija VLM)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider