Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sutra u Koprivnici

Ironični Tudor: Danas igraju Dinamo i U-21 reprezentacija

Igor Tudor najavio je na današnjoj press konferenciji utakmicu Slaven Belupo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je pričao o svojoj momčadi i Koprivničancima, Tudor je na samom kraju druženja s novinarima prokomentirao i nepozivanje Hajdukovih igrača u U-21 reprezentaciju. Predsjednik Marin Brbić s pravom se naljutio na novog izbornika U-21 reprezentacije Nenada Gračana, koji je na svoj prvi popis stavio igrače iz hrvatskih i talijanskih drugoligaša, od kojih neki ni u takvoj konkurenciji ne igraju.

"Vidim da je pozvano sedam igrača iz Lokomotive. To je gotovo cijela U-21 reprezentacija, što predstavlja veliki uspjeh Lokomotive. Dakle, ove subote igra se susret između Dinama i mlade reprezentacije", rekao je Tudor, kojeg očekuje težak ispit u Koprivnici.

"Belupo je u dobroj formi, ali mi smo prvi, a oni sedmi i imamo samo jedan cilj - pobjedom ostati na prvom mjestu. Mi teško gubimo i svakome je teško igrati protiv nas. Ponosan sam što imamo isti način igranja u gostima i kod kuće. Ne mogu reći da ćemo dobiti, ali uvjeren sam da ćemo odigrati dobru utakmicu", optimističan je Tudor.

Problem realizacije više je nego očit u igri Hajduka. Uz šest ozlijeđenih igrača, nedostajat će Tudoru i Anton Maglica, koji ima tri žuta kartona. Bit će to prava prilika da se nametne Tomislav Kiš, koji je u odsustvu Maglice jedini pravi klasični napadač.

"Izgubili smo i u Osijeku i u Puli, imamo problem realizacije jer za svaki gol trebamo iskrvariti. Da nije toga imali bi šest-sedam bodova više. Nadam se da ćemo zabiti poneki slučajni gol, to nam fali", zaključio je Tudor.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider