Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Priopćenje Modrih

Dinamo se oprostio od Kuže: 'Teško je vjerovati... Velik igrač i velik čovjek'

Povodom smrti Josipa Kuže Dinamo je na svojoj službenoj internet stranici izdao priopćenje.

Priopćenje Dinama prenosimo u cijelosti:

>> Dinamova legenda izgubila životnu bitku: Umro Josip Kuže

"U dubokoj boli i žalosti obavještavamo sve navijače Dinama te prijatelje kluba da nas je u 61. godini života napustio bivši igrač i trener Dinama te legenda modrog kluba Josip Kuže.

Nakon što mu je početkom veljače dijagnosticirana zloćudna bolest leukemija te nakon višemjesečne terapije, proslavljeni igrač i trener u nedjelju poslijepodne izgubio je bitku za život.

Josip Kuže proveo je tijekom igračke karijere deset godina u Dinamu, a u periodu od 1971. do 1981. odigrao je ukupno 384 utakmice. Kasnije je u dva navrata bio i na trenerskoj klupi modre momčadi, prvi puta u sezoni 1989./90., a zatim u sezoni 2005./06. kada je Dinamo osvojio prvenstvo Hrvatske.

Teško je u ovim trenucima vjerovati da je naša legenda, velik igrač i prije svega velik čovjek koji je ostavio neizbrisivi trag u modrome klubu, izgubio bitku života. S ponosom samo možemo reći da će Joža zauvijek ostati upisan u povijest našeg Dinama.

GNK Dinamo na čelu s Upravom, igračima i stručnim stožerom ovim putem izražava iskrenu sućut obitelji i prijateljima našeg Josipa", objavio je Dinamo.

Po čemu ćete najviše pamtiti Josipa Kužea?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider