Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Huliganski obračuni

VIDEO: BBB-i se sukobili s huliganima CSKA, privedeno više od 80 navijača!

Bugarski mediji pribojavali su se huligana iz redova BBB-a: Pokazalo se - opravdano...

21:31 Prema posljednjim informacijama iz Bugarske, privedeno je više 80 navijača Dinama. 45 navijača je završilo u pritvoru zbog divljačkog ponašanja i tučnjave s navijačima sofijskog CSKA, dok je 40 Bad Blue Boysa privedeno je jer su kupili ulaznice za tribinu koja je rezervirana za domaće 'ultrase'. Dvojica navijača završila su pritvoru zbog krađe.

16:35 Bugarski kolege su nam javili kako je do sukoba huligana Dinama i CSKA došlo još prije nekoliko sati. Do privođenja je pak došlo nakon 'pravljenja nereda od strane BBB-a prilikom šetnje po ulicama Sofije'.

16:23 Bugarski mediji pišu kako su privedena 24 hrvatska navijača...

16:20 Navodno su BBB-ima karte kupovali navijači Levskog s kojima nisu u zategnutim odnosima...

16:12 Navijači Dinama karte su mogli nabaviti isključivo preko kluba koji na svom popisu huligana ima nekoliko stotina navijača. No, mnogi od njih su se zaputili u Sofiju te će pokušati ući na stadion na sektore koji nisu namijenjeni njima. Policija će takve pokušati locirati i spriječiti u odlasku na utakmicu bez valjane ulaznice tj. vaučera.

16:02 Vijesti iz Sofije nisu sasvim jasne. Jedni izvori govore o privođenjima zbog ulaznica za sektor koji nije namijenjen gostujućim navijačima dok drugi izvori spominju sukob s navijačima CSKA.

15:45 Sportal.bg detaljno prenosi događaje s lica mjesta:

"Navijači Dinama uhićeni su u središtu grada, a radi se o skupini koja u Hrvatskoj ima zabrane dolazaka na utakmice zbog vandalizma. Policijske ophodnje odmah su reagirale, Hrvati su 15-ak minuta nakon što su uhićeni legitimirani i odvedeni u policijskim kombijima. Dinamo je poznat po svojim radikalnim navijačima koji često predstavljaju problem za policiju."

15:35 Bugarska policija privela je dio BBB-a u Sofiji. Došlo je sukoba između Dinamovih i huligana CSKA iz Sofije...

Najava

'Dinamo i Ludogorec 2. dio' počinje večeras u Sofiji. Prošle sezone Bugari su bili u šoku nakon što je Domagoj Vida zabio u 98. minuti u uzvratu na Maksimiru, a službeni je sudački produžetak trebao biti pet minuta. U Ludogorecu su rigali vatru na suce i UEFA-u, baš kao i nekada Zdravko Mamić.

>> VIDEO: Svi pamte Vidu, ali sjetite se tko je spasio Dinamo u Bugarskoj

Imao je Ludogorec Dinamo još u prvoj utakmici, ali tada je Ante Rukavina prvo spasio povećanje na 2:0, a onda zabio za 1:1. Naravno sve u sudačkoj nadoknadi. Zbog svega toga su Bugari bili devastirani, a Dinamo se sretno provukao.

Dinamo im je ostao u sjećanju po BBB-ima i 'ugledu kod UEFA-e'. Barem to danas spominju tamošnji mediji. Zato domaći trener Stojčo Stoev smiruje situaciju:

''Ukoliko se plasiramo, imamo šansu za prolazak skupine. Ključ je igra, no bit će teško. Dinamo je prvu utakmicu izgubio i bit će jako motiviran. Ne smijemo gledati na utakmicu kao priliku za osvetu. Nije važno što je bilo prije. Proučili smo ih u detalje'', tvrdi Stev.

Ludogorec će igrati u Sofiji, jer nemaju dozvolu za mali stadion u Razgradu. Stojčev poziva sve Bugare da podrže njegov mali klub.

''Nadam se da će biti publike. U Sofiji baš ne vole naš mali klub, ali mi smo Bugari i moramo se podržavati. Pozivam sve na utakmicu.''

Oni koji nisu pozvani su BBB-i. Na stadion se može samo uz predočenje vaučera tj. preko Dinama, a tamo je većina pripadnika BBB-a na onom zloglasnom popisu. Stigli su, ima ih u Sofiji i probat će ući s kartama koje su nabavili od domaćih navijača.

Bugarska policija za to zna i neće ih biti teško locirati. Zna to i UEFA, a nadamo se kako neće imati razloga opet na Hrvatskoj trenirati strogoću.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider