Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
CR7 u akciji

VIDEO Ronaldo izazvao neviđenu pomutnju: O ovome priča cijeli Madrid!

Kada je u pitanju Ronaldo, ništa se ne može sakriti...

Nikad siromašniji ljetni prijelazni rok za Real. Budući da Madriđani u posljednjim satima nisu odradili nijedan „zvjezdani“ ulazni, a ni izlazni transfer, tamošnji mediji zabavljaju se ljubavnim životom Cristiana Ronalda.

Najveća zvijezda „kraljevskog kluba“ vratila se iz SAD-a s godišnjeg odmora, gdje su ga salijetale znane i neznane. Od raskida veze s ruskom manekenkom Irinom Shayk, Ronaldo je „single“ i pokretna je meta za ambicioznu žensku čeljad širom planeta. Navodno je godišnji proveo u društvu nekoliko atraktivnih djevojaka, no, čini se da ga nijedna nije posebno dojmila.

Povratkom u Madrid Ronaldo je u glavnom španjolskom gradu izazvao pravu pomutnju. Početkom tjedna proširila se vijest da je viđen u društvu misteriozne djevojke u luksuznom madridskom hotelu Villamagna. Večerali su orijentalnom restoranu, najboljem u Madridu takve vrste, u prostoriji sa samo tri stola, ali priča je svejedno buknula poput požara. Kada je u pitanju Ronaldo, ništa se ne može sakriti. „Paparazzi“ su odmah krenuli u akciji, no čini se bez uspjeha.

Za sada nitko nije objavio fotografiju. Postoji samo usmeno kazivanje kako se radi o široj javnosti nepoznatoj mladoj djevojci, prilično visokoj, tamnokosoj „gazeli“ s konjskim repom. Što je još intrigantnije, nakon večere su se rastali i svatko je otišao u svom smjeru, iz čega su madridski tabloidi zaključili kako zvijezda Reala ovaj put ide polako, korak po korak, što bi moglo značiti da cilja na dužu vezu.

Ronaldo radi na svim stranama i aspektima svojeg života. Na godišnjem se nije zapustio. Na društvenim mrežama objavio je već klasičnu seriju fotografija iz fitnes centra, gdje ponosno pokazuje isklesano i utrenirano tijelo. Ne miruje ni na poslovnom planu. Ronaldo je jedan od najplaćenijih sportaša na svijetu, ogromne iznose zarađuje od sponzora, dobrim dijelom i zbog velike popularnosti na društvenim mrežama, gdje ima najviše pratitelja od svih svjetskih sportaša, a što više pratitelja, to veće zarada.

Ronaldo je pronašao još jedan način kako da naplati to što ga prati višemilijunska vojska obožavatelja. Lansirao je mobilnu aplikaciju koju je nazvao „CR7 selfie“ pomoću koje se možete fotografirati s Ronaldom, jasno virtualnim, u raznim pozama, njih točno 68, a to će vas zadovoljstvo stajati „pišljivih“ 1.99 eura.

Da bi cijeloj stvari dao i humanitarnu notu, jedan dio od spomenutog iznosa Ronaldo će uplatiti na račun humanitarne organizacije „Save the Children“.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider