Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
CR7 postaje dizajner

Ronaldo će konačno moći popuniti 'surlu' u donjem rublju!

Cristiano Ronaldo zarađuje milijune eura zahvaljujući svojem nogometnom umijeću, ali i smislom za marketing...

Ronaldo svoju popularnost zna odlično unovčiti. Portugalac je od svojeg imena napravio globalni „brand“ uz kojeg se žele vezati mnoge velike svjetske kompanije. Poznato je da Ronaldo reklamira proizvode niza velikih tvrtki, a poput velikih zvijezda u glazbenoj industriji, uskoro će se okušati i u dizajniranju donjeg rublja za muškarce.

Informaciju je potvrdila danska tekstilna tvrtka JBS koja je angažirala Ronalda da bude njezin specijalni dizajner. Kolekcija će imati dvije linije – jednu za mlađe muškarce, a druga za muškarce koji strastveno prate modu i uvijek žele biti u trendu.

„Mi surađujemo s ljudima koji predstavljaju vrijednosti naše kompanije. Tko će bolje prezentirati kvalitetu naše robe nego jedan od najboljih nogometaša današnjice?“ kaže vlasnik danske tekstilne kompanije Claus Sørensen Bjerg.

„Počašćen sam što ću surađivati s tako cijenjenom vrtkom“, uzvratio je s komplimentima najbolji igrač Real Madrida, koji na terenu i izvanje njega uvijek želi izgledati savršeno, neki će reći kako se ponekad stječe dojam da podjednako voli „krpice“ i ulja za kosu kao i nogomet.

Pretpostavljamo da bi rublje potpisano Ronaldovom rukom moglo biti prilično ekstravagantno, ako se prisjetimo što je svojevremeno izjavila bivša Ronaldova djevojka, španjolska starleta Nereida Gallardo. Prsata ljepotica izjavila je kako Ronaldo obožava nositi crveno donje rublje sa slonovskom surlom.

"Cristiano obožava gurnuti svoga 'srećka' u surlu, no ne može je popuniti do kraja. Dok smo hodali, više se ogledao u ogledalu nego što je mene gledao", otkrila je za Daily Mail Španjolka rođena na Mallorci. Kada je prekinula vezu sa slavnim Portugalcem, Gallardo je svako malo u javnost vadila neku pikanteriju iz seksualnog života zvijezde Real Madrida.
Drska starleta je bez grižnje savjesti srušila mitske priče kako Ronaldo može "koliko hoće".

"Ja mogu bez problema doživjeti tri-četiri orgazma, a on zaspe kao top nakon samo jednog svršavanja", ispalila je Gallardo. Kako god, s obzirom da je ljubitelj mode, malo tko sumnja da će Ronaldo imati uspjeha u dizajniranju. Cinici će reći da je jedno sigurno - sigurno će smanjiti surlu. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider