Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Samo je zavirila

Otkriveno zašto je lijepa Ruskinja 'nogirala' Ronalda: Imala je što vidjeti...

Napokon je otkriveno zbog čega je ruska manekenka Irina Shayk raskinula dugogodišnju vezu sa slavnim nogometašem Cristianom Ronaldom. Barem tako tvrde britanski tabloidi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glamurozni par raskinuo je petogodišnju vezu početkom ove godine. Za javnost su izjavili kako se radi o dogovornom razlazu. Međutim, britanski tabloidi pišu kako je Ruskinja zapravo „nogirala“ Ronalda nakon što je na njegovom mobitelu otkrila brojne poruke „nepoznatih dama“.

VIDEO Pogledajte kako je Ronaldo 'prostrijelio' Balea: Kako se usudio...

Uzbuna u Madridu: Tajni raport zbog kojeg Real razmišlja prodati Ronalda

Zakuhalo u svlačionici Reala: Sukob glavnih zvijezda, prijeti eksplozija

„Dugo mu je vjerovala, ali taj put se osjećala potpuno iznevjerenom i izdanom“, kazao je neimenovani izvor za Sun. Isti tabloid tvrdi da je ruska manekenka primila telefonski poziv od strane nepoznate žene koja joj je otvoreno rekla da flertuje sa zvijezdom Real Madrida. Nakon te informacije, Shayk je iskoristila priliku i „kulturno zavirila“ u Ronaldov mobitel. Imala je što vidjeti. Odmah se suočila s Ronaldom, ali ovaj je isprva zanijekao da je vara.

„Nakon što mu je otkrila da je pogledala u njegov mobitel, odgovorio je da se samo dopisuje s nekim ženama. Nije mu povjerovala, odmah je napustila kuću i odlučila prekinuti vezu", kaže Sunov izvor.

Shayk je navodno trenutačno u vezi s američkim glumcem Bradleyjem Cooperom (40). Prošlog tjedna u New Yorku papparazziji su ih snimili kako razmjenjuju poljupce. Ruskinja nije željela ništa komentirati. Prošlog tjedna obrisala je sve poveznice s Ronaldom na facebooku. Proteklih tjedana svjetski tabloidi su Portugalca povezivali s brojnim ženama iz svijeta showbusinessa, ali još uvijek nema potvrde da je ušao u novu vezu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider