Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teško će ga zadržati

Zvijezda Eura na meti Barce i Reala: 'Nismo budale, neće biti dobrodošli'

Francuz Dimitri Payet jedan je od zanimljivijih igrača na tržištu ovog ljeta, iako za njega još uvijek ne postoji službena ponuda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njegovi nastupi za West Ham i francusku reprezentaciju privukli su pozornost brojnih klubova, ali i podigli njegovu tržišnu vrijednost. Bilić će teško zadržati svog najboljeg igrača, bila bi to možda najveća pobjeda po pitanju pojačanja, jer Payet se nalazi na meti Barcelone i Reala.

Potpredsjednik londonskog kluba David Gold izjavio je kako bi volio zadržati Payeta, ali da će to biti vrlo teško učiniti ukoliko Barcelona ili Real odluče doći po njega. U tom smislu, podsjetio je da se Payetova cijena kreće negdje oko 54 milijuna eura i da nije spreman oko toga pregovarati.

''Mi želimo poboljšati momčad i Payet je vrlo važan dio tog plana, ali moramo biti realni. Ako ga Barcelona ili Real žele, bit će ga jako teško zadržati'', priznao je Gold.

U narednim tjednima mogla bi doći ponuda jednog od spomenutih klubova.

''Ne možete imati tako dobrog igrača kao što je Dimitri i istovremeno se pretvarati da nije na prodaju za bilo koju cijenu, pogotovo nakon onog što je pokazao na Euru'', rekao je čelnik West Hama i potvrdio da još uvijek nema nikakve službene ponude.

''Nitko još nije zvao za njega, ali znamo da će doći do toga nakon što završi Europsko prvenstvo. No, nismo budale, pozivi neće biti dobrodošli'', zaključio je Gold.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider