Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rakitić: Sretni i ponosni

Modrić: Nismo bahati ni prepotentni, idemo dalje ovako!

Jedan od najboljih svjetskih veznjaka bio je igrač odluke na Parku prinčeva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poslije vrlo dobre partije i fantastičnog gola kojim je donio Hrvatskoj pobjedu protiv Turske, Luka Modrić je smirivao euforiju.

"Mislim da smo od početka ušli na pravi način u utakmicu, kako mi možemo i znamo i to se vidjelo. Bili smo puno bolja ekipa od Turske, mogli smo zabiti još dva-tri gola minimum", poručio je Modrić u izjavi za HRT i opisao gol kojeg je postigao:

"Jedan centaršut se odbio van na nekih 20-ak metara točno meni na volej, pogodio sam i eto ušlo je. Na poluvremenu smo se dogovorili da bi bilo pogubno za nas da stanemo i branimo prednost od 1:0. Stvorili smo dosta šansi u nastavku, nismo mogli više tražiti. Mi jesmo, a nadam se da su i svi koji su gledali utakmicu zadovoljni."

Veznjak madridskog Reala osvrnuo se i na izjave iz tabora Vatrenih tijekom priprema za Euro:

Ivica Medo

"Kroz izjave nismo bili niti malo bahati i prepotentni, imamo vjeru u naše sposobnosti. Prvi korak jako važan je napravljen, nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu", rekao je Modrić i zahvalio se navijačima:

"Navijači su bili fenomenalni danas, hvala im na ovoj prekrasnoj podršci. Kad imamo ovakve navijače onda je lakše igrati, njihov huk s tribina nas gura dalje.

Rakitić: Možemo podvući crtu večeras, ali nema razloga za slavlje

Veliku borbu u veznom redu vodio je i Ivan Rakitić.

Raspored, rezultati i tablice

"Naše utakmice s Turcima su uvijek bile pune borbe, srca i svega. Bolja momčad je uzela sva tri boda, uz malo sreće smo postići još koji gol. Možemo biti jako sretni i ponosni na našu igru. Ipak, sad nema razloga za slavlje jer naš mentalitet je takav da se brzo opustimo. Nismo mi ta reprezentacija da može nešto s 80 posto riješiti. Takvi smo da moramo skakati na glavu kao danas, vidjeli smo koliko puta se Čarliju otvorila rana na glavi", kazao je Rakitić koji je dao veliki obol u sredini terena u zatvaranju dvojice najopasnijih turskih igrača Arde Turana i Hakana Calhanoglua:

"Oni žive od tog velikog ritma u kojem igraju. Jako dobro su se oni držali, na kraju su tražili svoje prilike dugim loptama. Znamo kako je nogomet proklet, jedna lopta sve može okrenuti. Borimo se za sve nas, svi zajedno znamo kakva je atmosfera oko naše reprezentacije i svi zajedno želimo to okrenuti. Možemo podvući crtu, opustit se večeras i onda krenuti dalje."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider