Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Bravo za obojicu

Suigrači iznenadili Modrića i Kovačića: Lijepa čestitka prvacima Europe

Napokon su se Vatreni kompletirali i kreću u završne pripreme za Euro.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se na pripremama u Rovinju, a izbornik Ante Čačić napokon ima kompletnu momčad na raspolaganju.

Nakon što su se nedavno priključili Ivan Rakitić i Mario Mandžukić, danas su u Rovinj stigli Mateo Kovačić i Luka Modrić.

Realov dvojac dobio je nekoliko slobodnih dana da se odmori od sezone koja je bila izuzetno naporna, a trajala im je nešto duže nego drugima jer ih je čekalo i finale Lige prvaka.

Real je nakon jedanaesteraca pobijedio Atletico te je tako Luka Modrić s dvije osvojene 'kante' dostigao Darija Šimića (iako ovaj nije zaigrao u finalima), dok je Mateu Kovačiću ovo bio prvi naslov u najelitnijem natjecanju. Nažalost, u finalu nije bio u kadru.

Pred njima je sad nastup na Euru, od njih se puno očekuje, a Čačić će uskoro na treninzima vidjeti koliko su umorni. Na dočeku su dobili i prigodnu tortu kojom im se čestitalo na osvojenom naslovu.

Modrić: Osjećam se dobro i fizički i psihički

"Osjećam se izvrsno, odmorio sam se tri dana i sve je u redu. S Atletico Madridom nije moglo drugačije nego borbeno, uvijek odlučuju detalji i tako je bilo i u ovoj utakmici. Na kraju smo imali više mirnoće u jedanaestercima, premda je bilo vrlo iscrpljujuće, pogotovo uz toplo i vlažno vrijeme. Imali smo probleme i s grčevima, ali kako vrijeme prolazi, sve sam više svjestan što smo napravili i sve više ponosan", izjavio je Modrić po dolasku u Rovinj, dodavši:

"Sigurno sam zreliji i iskusniji, a osjećam se stvarno dobro i fizički i psihički. Vjerujem da će se to pokazati i na mojim igrama. Najvažnije je dobro se spremiti i proučiti prvog protivnika. Pobijedimo li Tursku, bit će znatno lakše ući u sljedeće utakmice i to bi moglo biti posebno važno za cijelo natjecanje. S druge strane, kako god prva utakmica završila, imamo još dva dvoboja i morat ćemo ići utakmicu po utakmicu. Definitivno možemo proći skupinu, ali moramo biti skromni i ne razbacivati se izjavama."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider