Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
drži se kapetane...

Srna se vratio u Hrvatsku, Ćorluka će biti spreman za Češku

Nakon pobjede nad Turskom, hrvatska reprezentacija odradila je jutarnji trening bez Ćorluke i Srne...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan nakon značajne pobjede nad Turskom u hrvatskom kampu u Deauvilleu nema euforije, ali jasno je vidljivo olakšanje među igračima i još više u stručnom stožeru.

Na jutarnjem treningu izbornik Ante Čačić izgledao je potpuno relaksirano i opušteno. Nije se mogao ne primijetiti osmijeh na njegovu licu, brk je titrao od sreće i zadovoljstva. Novinari su opet ostali malo duže od 15 minuta na zatvorenom treningu, no ovaj put nije bilo nervoze, a kamoli galame i vike. Čačić nije ni primijetio, prema „sedmoj sili“ slao je samo osmijehe, nekako je zračio pozitivnom energijom.

Vedran Ćorluka i Darijo Srna nisu se pojavili na treningu. Srna se zbog smrti oca hitno vratio u Hrvatsku. Nije se ni vraćao u kamp reprezentacije već je pohitao u domovinu izravno iz Pariza. Još nije poznato kada će se priključiti momčadi.

Ivica Medo

Ćorluka je ostao u hotelu radi predostrožnosti. Posjekotina na glavi uspješno je sanirana i gotovo je sigurno da će biti spreman za Češku. Ivan Strinić ima problema sa zadnjom ložom, ali također ništa ozbiljno.

Nemec je dodao kako Ivana Strinića malo zateže zadnja loža, Marcelo Brozović je dobio jedan hematom, a Ivana Perišića su uhvatili grčevi.

Podsjetimo, Strinić je zbog rupture mišića propustio svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Igrači koji su sinoć nastupili protiv Turske odradili su takozvani relaksirajući trening, dok su ostali vježbali po intenzivnijem programu.

Za utorak je bio predviđen slobodan dan, no došlo je do promjene plana. Press-konferencija najvjerojatnije će biti u 12 sati, a reprezentacija će odraditi večernji trening u 18 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider