Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije baš sretan

Portugalski izbornik: Željeli smo izbjeći Hrvatsku, jednu od 'onih' momčadi

Portugalci nisu pretjerano oduševljeni što će u osmini finala Eura igrati s Hrvatskom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalci su nakon remija s Islandom (3:3) mislili kako su ostali drugi u skupini F i u osminu finala idu na Englesku. Nije to bio nimalo lagan ždrijeb, no onda su Islanđani zabili i uzeli to drugo mjesto Portugalcima koji su na kraju u osmini finala završili s Hrvatima.

Cristiano Ronaldo je poručio kako njegova reprezenacija mora ići po pobjedu iako je pohvalio Hrvatsku. Portugalski izbornik Fernando Santos nije baš bio oduševljen takvim raspletom.

''Željeli smo izbjeći Hrvatsku. Bili su prvi u skupini ispred Španjolske i to dovoljno govori koliko su jaki. Ima nekoliko momčadi koji su favoriti i nekoliko njih koji mogu biti dovoljno ambiciozni da idu daleko, a Hrvatska je jedna od njih. Imaju igrače visoke kvalitete i nadam se da ćemo odigrati jaku utakmicu. Nadam se da Portugal neće stati ovdje'', rekao je Santos.

Pohvalio je Cristiana Ronalda koji je jučer u remiju s Mađarskom zabio dva pogotka i asistirao.

''Ovo danas je Cristiano Ronaldo. On mora zabiti jer je pobjednik. On je napadač i on se hrani golovima. Ova nam je utakmica podignula samopouzdanje, a podignula je i njegovo samopouzdanje pred utakmicu s Hrvatskom. Željeli smo završiti prvi u skupini i mislim da smo i napravili prave stvari da budemo prvi. U prve dvije utakmice smo igrali, ali nismo zabijali. Danas smo zabijali, ali nismo bili pravi, pogotovo u obrani.''

Hoće li Hrvatska proći Portugal u osmini finala Eura?

Ukupno glasova:


 

Raspored, rezultati i tablice
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider