Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Uzeli ga na zub

Suarez o ponudi Real Madrid: Ja sam velika žrtva!

Napadač Liverpoola Luis Suarez priznao je u razgovoru za jedan urugvajski radio kako bi mu bilo teško odbiti ponudu Real Madrida…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, španjolska Marca je prije nekoliko dana objavila da je ''kraljevski klub'' stavio Suareza pri vrh popisa potencijalnih pojačanja za iduću sezonu. Madriđani će, međutim, u tom slučaju najprije morati slomiti otpor Liverpoola s kojim 26-godišnji urugvajski nogometaš ima važeći ugovor do 2018. godine.

>> Perez progovorio o mogućoj prodaji Ronalda i ratovima s Barcom!

"Jasno je da svatko želi igrati u nekom od najvećih klubova. Razgovarao sam sa svojim agentom, ali zasad se još ništa konkretno nije dogodilo. Bilo bi teško odbiti Real Madrid, ali još sam uvijek pod ugovorom s Liverpoolom", naglasio je Suarez.

Urugvajac je poznat po nizu incidenata, a trenutno odslužuje kaznu od deset utakmica zabrane igranja u Premierligi jer je u dvoboju protiv Chelseaja ugrizao za ruku Branislava Ivanovića. Suarez, međutim, smatra da je i on velika žrtva jer su ga engleski mediji uzeli na zub.

"Volim Liverpool, sretan sam u Liverpoolu, ali teško podnosim način na koji me se tretira zadnjih tjedana. Napada me se sa svih strana unatoč tome što sam priznao pogrešku. Nisam spreman i dalje se nositi s engleskim novinarima. Naporno sam radio da bih došao tu gdje sam sada i neću dozvoliti skupini novinara da me tretira nepošteno. Ocjenjuju me na temelju moga ponašanja, a ne na temelju onoga što pružam na terenu", zaključio je problematični nogometaš. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider