Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Šeici' zainteresirani

Real prodaje 'buntovnika' PSG-u: Trampa za Ancelottija!

Angel Di Maria, veznjak Real Madrida, mogao bi prijeći u redove Paris SG-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogo je napisa u posljednje vrijeme koji govore da će madridski Real ovog ljeta prodati svog 25-godišnjeg argentinskog nogometaša Angela Di Mariju. Pitanje je samo gdje će otići Argentinac koji je u nekoliko navrata izrazio nezadovoljstvo statusom u „kraljevskom klubu“.

Dosad se najčešće pisalo da bi ga Jose Mourinho mogao povesti sa sobom u Chelsea, a kao interesna strana se spominjao i aktualni engleski prvak Manchester United.

No, u utorak A Bola piše da je vjerojatno najozbiljnija opcija, u slučaju prodaje Di Marije, francuski prvak Paris St. Germain. Naime, sam Real bi najradije volio prodati Di Mariju baš pariškom klubu, jer bi time za manju cijenu dobio Carla Ancelottija kojeg, očigledno, želi kao nasljednika Mourinha na trenerskoj klupi.

Dvostruki bi posao bio poželjan za obje momčadi, a navodno je PSG ionako zainteresiran za ovog nogometaša koji je u aktualnoj sezoni Primere postigao sedam pogodaka tijekom 31 nastupa. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider