Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Predstavljanje 3. lipnja?

Ancelotti se oprostio s igračima PSG-a i ide kod Pereza i Zidanea

Španjolski sportski dnevnik Marca piše kako u Real Madridu planiraju predstaviti talijanskog nogometnog stručnjaka Carla Ancelottija kao novog trenera kluba u ponedjeljak 3. lipnja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako službene potvrde da su u PSG-u uslišili Ancelottijev zahtjev za odlaskom još nema, Marca navodi kako je posao Reala i Ancelottija praktički gotova stvar.

U prilog tome navodi i kako je Ancelotti u srijedu vodio jedan od možda i posljednjih svojih treninga na klupi PSG-a koji je bio otvoren za javnost i na kojem je između ostaloga kojem nazočilo oko 3000 djece.

Talijan je potkraj treninga obratio navijačima na tribinama znakovitim riječima:

''Želim PSG-u sve najbolje za budućnost i nadam se da će vaši snovi rasti. Hvala vam svim na potpori koju ste nam pružali tijekom sezone. Hvala na svemu.''

Ukoliko aktualni Realov predsjednik Florentino Perez bude jedini kandidat na skorim predsjedničkim izborima „kraljevskog kluba“, kako se očekuje, Upravni odbor mogao bi mu povjeriti novi mandat 2. lipnja, na dan odigravanja posljednjeg, 38. kola Primere. Dan kasnije trebalo bi, ukoliko PSG naravno pusti Ancelottija, uslijediti imenovanje nasljednika Josea Mourinha.

Marca također najavljuje novo ljeto velike potrošnje na pojačanja u Realu sa Ancelottijem na trenerskoj klupi, a Zinedineom Zidaneom u ulozi sportskog direktora. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider