Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Strašna navala

Monaco našao partnera Falcau: 45 milijuna eura za sjajnog 'bombardera'!

Ruski Kralj gnojiva ne misli stati na brojci od 140 milijuna eura.

Upravo je toliko Monaco potrošio u posljednjih nekoliko tjedana na dovođenja velikih pojačanja (Falcao, James Rodriguez, Moutinho...) s kojima planira već u idućoj sezoni napasti naslov prvaka u Le Championnatu.

Momčadi u kojoj brani hrvatski reprezentativac Danijel Subašić trebat će još nekoliko velikih imena ukoliko misle oteti krunu PSG-u, svjestan je toga i vlasnik kluba Dmitrij Ribolovljev pa je odlučio nastaviti s ofenzivom na tržištu.

Monaco bi mogao imati zastrašujuću navalu

Iduća meta mu je Hulk, sjajni Brazilac koji je početkom rujna prošle godine za 40 milijuna eura iz Porta prešao u Zenit. Međutim, u Sankt Peterburgu se nije najbolje snašao, nije pružao partije koje su se od njega očekivale, a našao se i na udaru suigrača nezadovoljnih činjenicom da Hulk zarađuje i nekoliko puta više nego starosjedioci u ekipi.

Monaco je odlučio krenuti u akciju i, kako piše ugledni L'Equipe, za početak ponuditi Zenitu 45 milijuna eura. Na Rusima je da ponudu prihvate ili povećaju, što nije nerealno jer znaju da se Ribolovljevo bogatstvo mjeri u milijardama eura.

Hulk, kojeg iznimno cijeni i Jose Mourinho, može igrati na poziciji centralnog, ali i krilnog napadača. Dođe li u Monaco, klub iz Kneževine dobit će odlično pojačanje u igri prema naprijed (bilo da zaigra u tandemu s Falcaom ili se s Jamesom Rodriguezom bude izmjenjivao na krilima iza kolumbijskog asa).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider