Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se Liverpool

Guardiola dogovorio transfer Luisa Suareza u Real Madrid

Luis Suarez, napadač Liverpool, blizu je prelaska u Real Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kampanja dovođenja urugvajskog nogometnog reprezentativca Luisa Suareza iz Liverpoola u Real Madrid u punom je jeku. Realu sklona Marca tako piše kako je transfer na relaciji između Reala i Suareza već dogovoren.

Štoviše, navodi se kako je dogovor o transferu između Suarezovog agenta Perea Guardiole, brata Pepa Guardiole, i Realovog predsjednika Florentina Pereza postignut prije nekoliko tjedana.

Naravno, to ništa ne znači u cijeloj priči jer je Suarez Liverpoolov igrač pod ugovorom do 2018. godine i da bi se transfer realizirao „redsi“ moraju dati zeleno svjetlo.

Suarezov ugovor s Liverpoolom uključuje i odštetnu klauzulu u visni od 40 milijuna funti (oko 47 milijuna eura), što je cijena koju engleski velikan nije spreman spustiti jer se ne želi odreći Urugvajčevih usluga.

Podsjećamo, još ranije je Suarez izjavio kako bi mu „bilo teško odbiti Real“ u slučaju ponude, iako je i naglasio kako voli Liverpool. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider