Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ispred Ronalda

'Čarobni potez sjajnog playmakera': Modrić igrač utakmice

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić bio je prema ocjeni uglednog nogometnog portala Goal.coma najbolji pojedinac ogleda u kojem je njegov Real Madrid slavio u gostima kod Københavna 2:0 u 6. kolu B skupine Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid je i prije utakmice imao osiguran plasman u osminu finala. Modrić je postigao sjajan vodeći pogodak za svoju momčad u 25. minuti. Lažnjakom se oslobodio čuvara i precizno je s 20 metara desnom nogom naciljao neobranjivo u gornji lijevi kut vratara domaće momčadi.

Kakva golčina Luke Modrića, Ronaldo ušao u povijest! 

U 48. je minuti prednost gostiju povećao nezaustavljivi Cristiano Ronaldo kojem je to bio prvi nastup nakon više od dva tjedna stanke zbog ozljede bedrenog mišića. Marcelo je ubacio loptu u kazneni prostor, Pepe ju je spustio glavom, a Ronaldo lakoćom zabio iz blizine. Postao je time prvi igrač u povijesti Lige prvaka koji je postigao devet pogodaka u skupini!

Luka Modrić je od strane Goal.coma ocijenjen s četvorkom, najboljom ocjenom na utakmici, dok je Ronaldo zaradio ocjenu 3.5.

"S čarobnim potezom je postigao vodeći gol na utakmici. Osim toga, odigrao je sjajno kao playmaker i kontinuirano je upošljavao svoje suigrače na krilnim pozicijama", piše Goal.com o Modriću.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider