Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez Messija bez problema

Barcelona kao Penalona: Iz dvije situacije riješili Granadu

Iako opterećeni brojnim ozljedama, nogometaši Barcelone rutinski su došli do pobjede u 14. kolu španjolske Primere. Na svome su stadionu Camp Nou pobijedili Granadu s 4:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Gerardo Martino nije u subotu mogao računati na Lionela Messija, Xavija, Victora Valdesa i Danija Alvesa, ali njegovu momčad to nije zaustavilo na putu do nove uvjerljive pobjede. Andres Iniesta je u 20. minutui iskoristio jedanaesterac nakon što je Dimitri Foulquier napravio prekršaj na Cescu Fabregasu.

>> 'Bomba' koja će paralizirati svijet: Messi se osjeća izdanim! 

U 41. minuti novi penal i novi pogodak za Barcelonu. Ovaj je put u kaznenom prostoru srušen Iniesta, a Fabregas je bio precizan s bijele točke, nakon čega je postalo jasno da će bodovi ostati u katalonskoj prijestolnici.

U 72. je minuti Alexis Sanchez okončao brzu akciju u čijoj mu je završnici asistirao Neymar, a konačnih je 4:0 u 89. minuti postavio Pedro poslije dodavanja Fabregasa.

Vodeća Barcelona sada ima šest bodova više od Atletica i devet od Reala, s time da oba madridska kluba tek moraju odraditi svoju zadaću u 14. kolu.

Primera, 14. kolo:

Barcelona - Granada 4:0 (Iniesta 20 - 11m, Fabregas 41 - 11m, Sanchez 72, Pedro 89)

Kasnije:

Real Sociedad - Celta

Almeria - Real Madrid

Atletico - Getafe

Redoslijed: 1. Barcelona 40, 2. Atletico 34 (-1), 3. Real Madrid 31 (-1), 4. Villarreal 24 (-1)…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider