Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Molio klub da reagira

Osječani ljutiti na suce, Zekić zagrmio: "Ovo više nikome nije jasno, na nama se uče"

Zoran Zekić nije skrivao razočaranje suđenjem nakon poraza 1:0 od Dinama na Maksimiru.

Zoran Zekić (Foto: Josip Bandić/Cropix)

Nogometaši zagrebačkog Dinama osigurali su svoj 25. naslov prvaka dva kola prije kraja ovosezonskog prvenstva Hrvatske 1:0 (0:0) domaćom pobjedom protiv Osijeka u susretu 34. kola.

Trener Osijeka Zoran Zekić djelovao je prilično razočarano nakon poraza u Maksimiru od Dinama.

"Čestitam Dinamu na naslovu prvaka. Mislim da smo bili konkretniji do isključena, ali nakon toga je sve otišlo na stranu Dinama. Moram spomenuti neke stvari koje mi se ne sviđaju i koje inače ne volim komentirati, ali reći ću jer znam da ćete me pitati'', započeo je Zekić pa opleo po sucima i sudačkoj komisiji:

Sergej Jakirović Jakirović sve emotivno proživio: "Mislim da je ovo jedna od najslađih titula u povijesti" divider

''Zamolio bih ljude koji vode sudačku organizaciju da ne šalje suce da se na nama uče. Više nikome nije jasno kada je crveni karton, kada nije crveni karton…", kazao je Zekić ljutito očito se referirajući na situaciju kada je iz prvog poluvremena kada je Ristovski napravio prekršaj na Matkoviću, a Osječani su smatrali da je to za crveni karton, te na situaciju kada je isključen igrač Osijeka Duarte nakon prekršaja na Hoxhi.

Arijan Ademi Ademi nakon novog trofeja: ''Pokazali smo da smo šampionska generacija! Idemo i po Kup!'' divider

Provukao je Zekić i za MaxSport sličnu tezu:

Crveni karton?

''Ako je to crveni za Duartea, onda je to trebao biti crveni za Matkovića. Mi imamo situaciju dva na jedan, a ti detalji odlučuju o našoj sudbini. Molim ljude iz kluba da reagiraju, molim ljude iz sudačke komisije da se ne uče na nama. U pitanju je egzistencija igrača, kluba. Moramo ova dva tjedna odraditi maksimalno, moramo gledati isključivo sebe'', poručio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider