FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UDARIO GLAVU MANJEG

VIDEO Pojavila se nova snimka incidenta Furyjeva oca, pogledajte kako je reagirao Kralj Cigana

Incident u Rijadu, nastao prije meča Oleksandra Usika i Tysona Furyja, ne prestaje silaziti s naslovnica borilačkih portala niti s društvenih mreža

Furyjev incident (Foto: screenshot (X))

Ovog tjedna oči ljubitelja sporta uprte su prema Rijadu, gdje će se u subotu održati boksački meč čije su glavne zvijezde Oleksandr Usik i Tyson Fury.

Jučer se svijetom kao munja proširila snimka incidenta iz Rijada tijekom kojeg je John Fury stupio u sukob s timom Oleksandra Usika. Radi se o vrlo temperamentnom ocu Tysona Furyja, inače čovjeku podosta nagle naravi.

Fury prvi udario glavu manjeg čovjeka

Sad se pojavila nova snimka, na kojoj vidimo što se zapravo dogodilo i kako je John Fury zaradio krvavu posjekotinu na glavi. On je, naime, iznenada glavom udario jednog člana Usikova tima, podosta manjeg od sebe.

Iako je momak bio udaren neočekivano, čini se da je vlasnik vrlo čvrste glave jer je prošao bez posljedica, dok je Furyju odmah potekla krv. Nedugo nakon toga vidimo i dodatnu svađu timova, uključujući sukob Furyja starijeg s Usikovim menadžerom Alexom Krassyukom.

Tyson u trenutku ostao zatečen

Nedugo nakon toga vrlo raspoložen u prostoriju je ušao i Tyson Fury, no mora se priznati da je Gipsy King ostao poprilično iznenađen kad je vidio svog oca oblivenog krvlju.

Međutim, on nije dodatno reagirao, vjerojatno svjestan kakve mu je otac naravi, pa je mogao pretpostaviti što se dogodilo.

Kako je sukob započeo, zapravo ne znamo, ali svakako je Furyjeva strana povukla krivi potez. No očito su izvukli i deblji kraj.

Sve u svemu, do meča će sigurno biti zanimljivo, posebno kako se budu približavala događanja prije meča na kojima će trebati biti prisutne i glavne zvijezde.

Tko će pobijediti?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider