Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Što vi mislite?

Znate li što su njemački policajci napravili navijačima Chelseaja nakon ovog?

Snimka na kojoj navijači Chelseaja skaču po policijskom automobilu pokazuje nam koliko različite reakcije organa reda mogu biti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči utakmice finala Lige prvaka engleski su navijači bili 'razigrani' kao i uvijek. U jednoj je ulici prepunoj navijača Chelseaja prolazio tijesno i jedan policijski automobil, a taj su trenutak Englezi iskoristili za uključivanje organa reda u opću zabavu.

Dvojica su se popela na krov i počela skakati po automobilu koji se vukao kroz gužvu. Potrgali su i sirenu, dok su ostali lupali po službenoj vozilu minhenske policije. No, sve je prošlo bez posljedica, jer po izvještajima policija nije reagirala. Dakle, odgovor iz naslova je - nisu napravili ništa.

Odlučili su kako je bolje da plate manju štetu na automobilu nego da izazovu veće nerede koji bi se sigurno dogodili da je policija reagirala. Mnogi se neće složiti s ovakvom taktikom, ali se pokazala uspješnom. Je li to pametno i moderno ili popuštanje huliganima? Sigurno je jedino da su se izbjegli veći incidenti.

Što vi mislite, je li ovo bila pametna odluka ili smatrate da je policija trebala reagirati i ući među engleske navijače?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider