Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bitan igrač opasno visi

Velika gužva na treningu Hrvatske: Razlog za brigu, Vatreni trenirali bez trojice prvotimaca

Hrvatska reprezentacija odradila je trening u sportskom kompleksu stadiona Lužnjiki...

Hrvatska reprezentacija odradila je trening u nekompletnom sastavu. Nedostajala su trojica igrača, i to prvotimaca: Danijel Subašić, Dejan Lovren i Šime Vrsaljko.

Velom tajni obavijana je njihova zdravstvena situacija. Teško je reći u kakvom su stanju kada odgovorni šute kao zaliveni. Jesu li uopće prošli preglede, ako jesu, što snimke pokazuje, nemoguće je saznati u ovom trenutku.

Nadamo se da je sve u redu, ali simptomatična je šutnja stožera i pratećih službi kakva do sada nije zabilježena. Nažalost, za Vrsaljka je upitno hoće li se oporaviti do srijede, Subašić ima više izgleda za nastup, dok bi Lovren trebao predvoditi hrvatsku obranu u ogledu protiv ''Gordi Albiona''.

Preostali dio momčadi posve je normalno trenirao, nismo zamijetili veće probleme, svi su bili dobro raspoloženi i orni za rad.

Danas se dogodila prava navala inozemnih novinara na press-konferenciju hrvatske reprezentacije. Prostorija u malom stadionu golemog sportskog kompleksa stadiona Lužnjiki bila je premala da primi sve zainteresirane predstavnike medija. Gužva je bila nesnosna.

Jedva da se moglo ući od silnih kamera i snimatelja koji su se natiskali uz ulazna vrata, koja se nalaze nasuprot bine na kojoj sjede gosti press-konferencije. Na tu temu našalili su se i glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, ali gosti konferencije, Mario Mandžukić i Andrej Kramarić.

Popriličan propust organizatora ili tko je već zadužen za tu problematiku. Nije sad da nešto kritiziramo radi kritike, u Rusiji nam je stvarno dobro i lijepo, ljudi su ljubazni, organizacija je odlična, to smo sto put ponovili, ali ovaj put su ''kiksali''.

Na tako ogromnom kompleksu, s velikim stadionom, nekoliko dvorana i tko zna koliko još zgrada, organizirali su press-konferencije polufinaliste Svjetskog prvenstva u prostoriji koja jedva da ima stotinu četvornih metara, ako i toliko.

Novinari mogu to preživjeti, nije u tom problem, iako je bilo teško disati, a kamoli se kretati, ali tako mali prostor nije dostojan hrvatske reprezentacije. Dobro, preživjet ćemo, puno je važnije da Hrvatska pobijedi Englesku. Ako Hrvatska uđe u finale, možda će dobiti neku veću dvoranu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider