Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pazite se Gaučosi

Vatreni trenirali uoči puta za Nižnji Novgorod: Dalić i Rakitić najbolje raspoloženi

Hrvatski nogometni reprezentativci vježbali su na stadionu u Roščinu.

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak leti za Nižnji Novgorod gdje će se u četvrtak igrati veliki okršaj Hrvatska - Argentina u sklopu drugog kola skupine D Svjetskog prvenstva.

Zbog velikih udaljenosti između ruskih gradova i dugačkih putovanja praksa svih reprezentacija na ovoj svjetskoj smotri je takva da se na svaku iduću utakmicu putuje dva dana ranije.

Tako će i Vatreni u utorak prema Nižnji Novgorodu u kojem je u ponedjeljak Švedska pobijedila Južnu Koreju s 1:0 uz pomoć VAR-a.

Trenutno je u reprezentaciji u fokusu "slučaj Kalinić" odnosno izbornikovo tjeranje napadača Milana nakon što je protiv Nigerije odbio ući u igru. Zlatko Dalić je u svom objašnjenju rekao da mu trebaju samo maksimalno spremni igrači što Kalinić, tvrdi Dalić, u ovom trenutku nije i zato ga je poslao kući.

Sve to, barem zasad, nije ostavilo traga na atmosferi u reprezentaciji. Na fotografijama s treninga u Roščinu vidi se kako su po dobrom raspoloženju prednjačili izbornik Dalić i Ivan Rakitić koji s nestrpljenjem čeka ogled protiv svog suigrača Lionela Messija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider