Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije sve tako bajno

Vatreni se pripremaju za Francusku: Petorica izostala s treninga, situacija s Perišićem najviše brine

Hrvatska reprezentacija održala je pretposljednji trening uoči finala Svjetskog prvenstva...

Danijel Subašić, Šime Vrsaljko, Ivan Strinić, Dejan Lovren i Ivan Perišić nisu se pojavili na pretposljednjem treningu hrvatske reprezentacije uoči okršaja s Francuskom u finalu Svjetskog prvenstva. Službeno je objašnjenje da su izbivali s terena iz predostrožnosti.

Ruski Sport Express danas je objavio priču kako je Ivan Perišić bio na liječničkom pregledu u jednoj moskovskoj bolnici i da ima velikih problema s ozljedom mišića. Ruski liječnici navodno su utvrdili da je ozljeda takve prirode da će se teško oporaviti za utakmicu s Francuskom, čak i ako dobije blokadu.

Nismo primijetili da je Perišić imao baš tako velikih problema, ali činjenica jest da nije bio na treningu, što može biti simptomatično. Međutim, poučeni iskustvom Šime Vrsaljka, koji je u četvrtfinalu protiv Rusije napustio teren zbog bolova u lijevom koljenu i nije izgledao najbolje, te su mu davane male šanse da će nastupiti u polufinalu protiv Engleske, vjerujemo kako će Perišić biti spreman za Francusku.

Uoči treninga izbornik Dalić pozvao je igrače na uobičajeni razgovor, koji je ovaj put trajao malo duže nego inače. Pripreme za Francusku počele su već u četvrtak, a u petak će se vjerojatno raditi na nekim taktičkim varijantama. Vidjet ćemo što će stručni stožer na čelu s izbornikom Dalić spremiti za Tricolore.

Hrvatska će prije velikog finala odraditi još jedan trening, a utakmica je na rasporedu u nedjelju u 17 sati po hrvatskom vremenu.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider