Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još ne zna što će

Argentinski izbornik otkrio plan koji je imao za Messija: "Tužan sam i frustriran..."

Argentina je porazom od Francuske ispala sa Svjetskog prvenstva u Rusiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Malo je bilo onih koji nisu ostali začuđeni nakon što su objavljeni početne postave za utakmicu Francuska - Argentina.

Argentinski izbornik Jorge Sampaoli odlučio se za igru bez klasičnog napadača, na klupi je ostavio i Gonzala Higuaina i Sergija Aguera, a najistureniji je bio Lionel Messi koji se našao u ulozi lažne devetke.

"Imamo Messija, najboljeg nogometaša na svijetu, i pokušali smo na terenu stvoriti situacije u kojima bi do izražaja došla njegova genijalnost. Pokušali smo sa raznim taktikama, grupirati igrače oko njega, ostaviti mu prostora da sam kreira, sve smo probali", izjavio je nakon utakmice Sampaoli, dodavši:

"Tužan sam i frustriran jer nismo ostvarili naš cilj. No, danas još nisam spreman odlučiti što ću raditi u budućnosti. Želim se zahvaliti igračima koji su se borili do samog kraja."

Messi je protiv Francuza upisao dvije asistencije, ali to je premalo u odnosu na ono što je argentinska javnost od njega očekivala odnosno premalo da bi Gaučosi uspjeli eliminirati Tricolore.

Sampaoli je dao do znanja u svojim prvim reakcijama kako ne misli dati otkaz, a mediji u Argentini to jasno tumače činjenicom da mu, u slučaju da sam ode, neće pripasti višemilijunska otpremnina...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider