Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za dlaku se spasio

Prosinečki priznao koliko je blizu bio odlaska iz Zvezde!

Robert Prosinečki, hrvatski trener na klupi beogradske Crvene zvezde, priznao je da je u nedjelju bio pola sata udaljen od ostavke...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Što bih napravio da smo izgubili od Rada? Vjerojatno bih podnio ostavku", izjavio je Prosinečki u ponedjeljak govoreći o nedjeljnoj utakmici 14. kola Superlige, u kojoj je Zvezda na Banjici na kraju ipak pobijedila 2-1.

Do 60. minute utakmice, međutim, domaća je momčad vodila 1-0. Tada je izjednačio Evandro, a Kaluđerović je u posljednjim sekundama utakmice donio Prosinečkom sva tri boda.

"Čim idućeg vikenda završi jesenski dio prvenstva, pripremit ću transfer-listu. Sasvim mi je jasno tko iz ovog kadra može ostati, a tko mora otići", dodao je hrvatski trener.

U razgovoru s beogradskim novinarima Prosinečki je također izrazio oduševljenje što će uskoro, kako stvari trenutačno stoje, moći raditi s Draganom Džajićem, čovjekom koji ga je 1987. kao igrača doveo u Zvezdu i koji bi se uskoro trebao vratiti na mjesto prvog čovjeka kluba kad je sportska politika u pitanju.

"Imao sam s njim sjajan odnos dok sam igrao ovdje. Legenda je kluba i za Zvezdu bi bilo apsolutno pozitivno da se vrati k nama. Što se mene tiče, on nikad niti nije napustio klub. On je osoba koja jako puno zna o nogometu i definitivno nam može jako puno donijeti, pogotovo u ovim trenucima. Oduševljen sam što ću ponovno raditi s njim."

Za Večernje je novosti pak Džajić potvrdio da se definitivno vraća u klub koji je napustio 2004. godine, i zbog kojeg je u prvoj polovici 2008. godine šest mjeseci proveo u zatvoru. Na teret mu se stavljala malverzacija pri transferu Gorana Drulića 2001. godine. Nakon što je bio pritvoren od petog veljače do četvrtog srpnja, tužiteljstvo protiv njega na kraju nije podiglo optužnicu.

"Još uvijek priča oko mog povratka nije završena, ali kad je Zvezda u pitanju ja ne mogu reći ne. Želim pomoći iz sveg srca. Razgovarali smo otvoreno. Moja je obveza da pomognem Zvezdi. Na bilo koji način. Jedino što mogu sa sigurnošću reći jest da će moj posao biti vezan isključiovo uz sportsku politiku kluba", rekao je 65-godišnji Džajić, nekad sjajni krilni napadač beogradskog kluba.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider