Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skroz izgubio živce

Iz Chelseaja stigao oštar odgovor bivšem kapetanu Man Uniteda

Menadžer londonskog nogometnog kluba Chelsea, Andre-Villas Boas, oštro se okomio na bivšeg člana Manchester Uniteda Garyja Nevillea, koji u posljednjih nekoliko tjedana žestoko kritizira obranu "bluesa"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neville već neko vrijeme konstantno govori, u službi televizijskog analitičara, kako je obrana momčadi menadžera Villasa-Boasa propusna, te da je najslabija karika iste Brazilac David Luiz. Prema posljednjoj konferenciji za novinare čini se da je Portugalcu prekipjelo slušati bivšeg kapetana "crvenih vragova" kako govori da Luiz na terenu djeluje kao da njime upravlja 10-godišnje dijete na Playstationu.

''On je jedan od najboljih obrambenih igrača na svijetu. Ne može se tako nešto reći za njega, to je smiješno. On igra za Brazil koji ima najviše naslova svjetskih prvaka, zato pripazite što govorite o njemu'', rekao je ljutito Villas-Boas.

''Kada Neville daje takve smiješne komentare moram stati u obranu svog igrača. Isto što sam rekao vama bi ponovio njemu u lice i to sa zadovoljstvom'', veli Portugalac.

Villas-Boasu se još tijekom tjedna nije svidio komentar Nevillea uoči utakmice Lige prvaka protiv Valencije kada je Englez rekao da ne bi volio biti u svlačionici momčadi "bluesa", koja je očigledno u raspadu.

''Ma što on zna o našoj svlačionici? Što Gary Neville zna o našoj svlačionici? Kako možete znati što se događa u našoj svlačionici? Kako? Jeste bili ondje? Znate li uopće gdje je Cobham (travnjak na kojem Chelsea trenira)? Ma ne znate ni kako doći do tamo! Ne može se samo tako špekulirati i izmišljati stvari na temelju pretpostavki. Neki ljudi možda i mogu znati što se događa u svlačionici, ali ne i Neville!'', zaključio je Villas-Boas.

Čini se da je ipak mladi portugalski stručnjak pokupio neke stvari od puno poznatijeg Josea Mourinha, ali ih je dosada vješto skrivao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider