Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo morate vidjeti

Ovakav gol rijetko se viđa: Brazilac Mezenga oduševio Prosinečkog i Delije!

Nogometaši Crvene zvezde u veliom stilu plasirali su se u polufinale srbijanskog kupa uvjerljivom pobjedom 4:0 na Marakani protiv Smedereva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, osim lake pobjede priča dana svakako je super-atraktivan pogodak tamnoputog Bruna Mezenge koji je golmana Smedereva zbunio 'frajerskim' pogotkom u skoku petom – nakon što je loptu propustio kroz noge - u stilu Zlatana Ibrahimovića

Kao što se vidi na snimci igrač Zvezde Darko Lazović izveo je korner, no nakon nespretne reakcije obrane Smedereva lopta ponovno dolazi do Lazovića koji oštrim ubacajem 'gađa' 23-godišnjeg Mezengu u sretnu petu!

Oko pet tisuća promrzlih navijača - od kojih je većina iz navijačke skupine Delije - barem se malo ugrijalo nakon showa koji je izveo Brazilac Mezenga.

Uoči vječitog derbija između Zvezde i Partizana u 13. kolu Super lige Srbije u subotu bolja pozivnica nije mogla doći navijačima.

"Kao što sam očekivao, bilo je teško, bez obzira na rezultat 4:0. Jako sam zadovoljan angažmanom igrača, uvjerljiva pobjeda je dobar podstrek za derbi. Odigrali smo dobru utakmicu, mislim da su svi koji su došli na stadion uživali", rekao je nakon utakmice trener Crvene zvezde Robert Prosinečki prenosi pressonline.rs.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider