Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bit ćemo kao Chelsea'

Monaco slaže 'Dream team': Potpisao dvojac za velikih 70 milijuna eura!

Bogati ruski vlasnik Monaca Dmitrij Ribolovljev kupio je od Porta Jamesa Rodrigueza i Joaa Moutinha.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Baš kao što su neki francuski mediji danas i najavljivali, Portove zvijezde James Rodriguez i Joao Moutinho potpisali su za Monaco. Potvrdile su to službene stranice obaju klubova. Dmitrij Ribolovljev u svom je početku slaganja 'Dream teama' na ovaj dvojac navodno potrošio čak 70 milijuna eura - 45 za Rodrigueza i 25 za Moutinha.

Trener novog francuskog prvoligaša Claudio Ranieri ustvrdio je kako je cilj kluba iz Kneževine slijediti put kojim je Chelsea došao na vrh Europe.

''Monaco će postati novi Chelsea. Predsjednik želi napraviti velike stvari s klubom. Osvojili smo drugu ligu, a u sljedećoj nam je sezoni cilj biti među tri kluba koja će se plasirati u Ligu prvaka'', rekao je Ranieri za Gazzettu dello Sport.

''Međutim, ne možemo kupovati samo napadače kako bismo postigli uspjeh. Moramo graditi momčad od dna. Moj je san da 2014. igramo u Ligi prvaka'', dodao je talijanski stručnjak.

Komentirao je i nagađanja da je Monaco u potrazi i za novim trenerom, a vrlo često se kao kandidat spominje donedavni menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini.

''Znam da je posao trenera u Monacu sada vrlo popularan, ali nije me strah. Ugovor mi vrijedi još tri godine.''

Glavna meta Monaca je Radamel Falcao, no taj transfer još uvijek nije realiziran iako je hrvatski vratar Danijel Subašić medijima priznao kako u klubu svi taj posao smatraju 90 % završenim.

Tko će u subotu navečer postati novi europski prvak?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider