Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
DOBAR ŽDRIJEB

Hrvatski rukometaši saznali protivnike na Svjetskom prvenstvu u Egiptu

Izabranici Line Červara dobili su dobar ždrijeb.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Egipat je u siječnju domaćin 27. po redu Svjetskog rukometnog prvenstva, igra se od 14. do 31. siječnja.

Na ždrijebu ispred piramida u Gizi hrvatski rukometaši saznali su da će igrati u skupini C protiv Japana, Angole i Katra.

Izabranici Line Červara dobili su relativno laganu skupinu, a igraju protiv reprezentacija koje ne spadaju u uži krug favorita za naslov.

Hrvatska je imala sreće u ždrijebu jer je mogla završiti u skupinama s Francuskom, Mađarskom, Islandom, Bjelorusijom, Brazilom i s još nekoliko opasnih reprezentacija.

''Ne možemo reći da smo nezadovoljni ždrijebom. Sljedeća godina je vrlo zahtjevna, jer kao što znate čeka nas SP, pa olimpijske kvalifikacije, pa nadam se nakon toga i Olimpijske igre u Tokiju. Jako je bitno da svi ostanemo zdravi, u cijeloj ovoj situaciji s koronom. Katar smo nedavno pobijedili u Poreču na Croatia kupu, Japan je reprezentacija u stalnom uzrastu , a ja sam kao izbornik Makedonije igrao s Angolom i znam da mogu biti neugodni. Dalje ne bih previše razmišljao i kalkulirao jer svaka utakmica je priča za sebe. Mi moramo biti zdravi i motivirani i onda ne bi smjelo hiti poteškoća", rekao je izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Lino Červar.





Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider