Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''Osjeća se neki strah''

Srbija potresena uoči Hrvatske: ''Cijelu noć izlazio sam po hodnicima ne bih li ih nekako smirio''

Srpsku rukometnu reprezentaciju čeka još utakmica protiv Hrvatske na Europskom prvenstvu, a izbornik Peruničić ima dosta problema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik Srbije Nenad Peruničić otkrio je velike probleme u svojoj momčadi uoči susreta protiv Hrvatske na Europskom prvenstvu u Austriji.

Nakon poraza od Crne Gore pred izbornikom Srbije težak je zadatak uoči posljednje utakmice na Euru – treba motivirati igrače za Hrvatsku. Iako je i sam svjestan da će se jako teško podignuti nakon zadnjeg poraza.

"Moramo do kraja odigrati na najpošteniji mogući način. To je njihova obveza. Probat ću dignuti igrače koliko god mogu ne bismo li odigrali najbolje što možemo", rekao je Peruničić za web-stranicu Rukometnog saveza Srbije.

gol expired Srbi optužuju Crnogorce za provokaciju: Koja je simbolika neobičnih zelenih dresova? divider

Srbija se oprostila od EP-a, odnosno ostala je bez prilike da dohvati drugi krug turnira.

"Poraz je svima jako teško pao. Cijelu noć izlazio sam po hodnicima ne bih li ih nekako smirio. Nisu mogli spavati. Jako emotivno su to sve doživjeli i to nema veze s rivalstvom Srbije i Crne Gore, već s važnosti utakmice za plasman na ovom prvenstvu. Ove momke nije baš briga kada izgube, proživljavaju poraze dosta teško, baš kao i ja", dodao je Peruničić.

"Osjeća se neki strah. Ne znam je li od poraza, odgovornosti, bojazni da nemamo dovoljno kvalitete. Jedna je stvar neupitna, a ta je da daju 200 posto od sebe", zaključio je srpski izbornik.

gol expired Očaj u francuskim medijima nakon ispadanja s Eura: "Ovo je povijesna katastrofa!" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider