Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sretno svima!

U posljednji čas: Navijači u rano jutro iz Zagreba poletjeli za Stockholm

I u finalu Europskog rukometnog prvenstva Hrvatska će imati domaćinsku atmosferu.

Finale Europskog rukometnog prvenstva će se, po svemu sudeći, odigrati u izrazito domaćinskoj atmosferi za našu reprezentaciju.

Veliki broj naših navijača osigurao je karte za završni vikend u Stockholmu još prije tjedan dana, kada su Kauboji trijumfom nad Njemačkom u Beču osigurali plasman u polufinale.

Tako su Domagoj Duvnjak i društvo u polufinalnom okršaju s Norveškom imali veliku podršku s tribina, u trenucima kad se utakmica lomila mogli su se čuti zaglušujući zvižduci za vrijeme norveškog napada, a kad je Željko Musa postigao pobjednički pogodak, uslijedilo je slavlje 10-ak tisuća Hrvata koji su se zatekli na tribinama.

U današnjem finalu protiv Španjolske naših navijača bit će još i više. U proteklih dan i pol, od ulaska u finale, užarile su se telefonske linije u brojnim turističkim agencijama koje su nudile aranžmane za put u Stockholm.

Većina ponuda uključivala je prijevoz čarterom na relaciji Zagreb - Stockholm, transport od zračne luke u Stockholmu pa do mjesta odigravanja utakmice i ulaznicu za veliko finale.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider