Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dramatičan rasplet

Na pomolu nova senzacija na rukometnom Euru: Danska blizu ispadanja u skupini!

Dvije najtrofejnije rukometne nacije u proteklom desetljeću na aktualnom Europskom rukometnom prvenstvu razočarale su u prva dva kola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni svjetski prvak i olimpijski pobjednik - Danska - na rubu je eliminacije s Europskog rukometnog prvenstva!

Danci su u drugom kolu skupine E odigrali 24:24 s Mađarskom i u posljednjem kolu ovise o ishodu utakmice Island - Mađarska.

Ukoliko Mađari tu ostanu neporaženi, Danska će ispasti u skupini, što bi bila istinska senzacija i pravi šok za reprezentaciju koja je aktualni svjetski prvak i olimpijski pobjednik.

Uoči ovog Eura Danci su se nadali da mogu kompletirati veliki hat-trick zlatnih medalja, ali ne samo da će to biti vraški teško nego će i, lako moguće, u srijedu navečer završiti svoj nastup na ovoj smotri.

Čudesni Landin upisao 20 obrana

Nije im pomoglo niti nevjerojatnih 20 obrana vratara Niklasa Landina, jer Mađari su odigrali hrabro, vodili većim dijelom utakmice i na koncu uzeli taj veliki bod. Njhovo prvo ime bio je Zsolt Balogh.

Tako smo došli blizu još jednog velikog posrnuća favorita na ovom Europskom prvenstvu, nakon što je Francuska već izgubila svaku nadu u skupini D.

Francuzi i Danci su dvije velike rukometne nacije, ujedno i dvije reprezentacije koje su daleko najtrofejnije u svijetu rukometa u proteklom desetljeću. Jednima su kuferi već spremni, a drugima prijeti ispadanje...

U srijedu će se s početkom u 18:15 sastati Island i Mađarska, a potom će od 20:30 igrati Rusija i Danska.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider