Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Slijede dva susjedska obračuna

Očaj i nevjerica u Srbiji: "U tri utakmice primili smo 111 golova. Bili smo kukavice!"

Europsko prvenstvo u rukometu Srbija je otvorila porazom od Bjelorusije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U skupini A Europskog prvenstva u rukometu, u kojoj se nalazi i Hrvatska, reprezentacija Srbije je u prvom kolu doživjela neugodan poraz od Bjelorusije.

Završilo je 35:30 što predstavlja ozbiljan udarac srpskim ambicijama da na koncu završe među prve dvije reprezentacije i osiguraju nastavak natjecanja u Beču. Jer, ovih -5 loša je spoznaja uoči potencijalnog kruga od tri reprezentacije koji se može dogoditi.

gol expired Srbija uvjerljivo poražena u hrvatskoj skupini na otvaranju rukometnog Eura divider

Srpski izbornik Nenad Peruničić u analizi utakmice nije štedio svoje igrače.

"Nemam riječi za ovakav poraz. Više me boli način na koji smo izgubili nego ovih pet razlike, jer sam vjerovao da smo dobro pripremljeni za ovako kompletnog protivnika, a onda smo u samoj utakmici odstupili od puno stvari o kojima smo govorili. Prije svega obranom, na kojoj smo najviše radili, da bi na koncu u tri utakmice, dvije prijateljske protiv Francuske i Norveške i sad protiv Bjelorusije, ukupno primili 111 golova", rekao je Peruničić i nastavio:

"Odigrali smo kukavički, nismo bili tim, nismo vjerovali u povratak niti pokazali stav. Ja preuzimam odgovornost, očito nisam dobro psihički pripremio ekipu.

Srbiji slijedi subotnji ogled s Crnom Gorom, dok će u ponedjeljak igrati protiv naše reprezentacije. Evo što Peruničić kaže uoči tih ogleda:

"Ne znam... Možeš imati loš dan, da ti vratar koji je inače vrhunski ne obrani ništa, ali srce i karakter ti nitko ne bi smio oduzeti. Mi smo bili kukavice, i ja i igrači!"

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider