Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Les Experts idu kući

Francuska izgubila od Norveške i ispala s Europskog rukometnog prvenstva!

Kompletirano je drugo kolo rukometnog Eura u skupinama B, D i F.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest dana glasi: Francuska je ispala s Europskog prvenstva u rukometu! U drugom kolu skupine D Norveška ih je svladala s 28:26 i ugasila im svaku nadu da mogu proći u drugi krug.

Poslije dva kola Norveška i Portugal imaju po četiri boda dok su Francuska i BiH bez bodova i ikakve šanse za prolaz dalje. Višestruki svjetski, europski i olimpijski prvaci, popularni Lex Experts, tako će odraditi još nebitni dvoboj protiv Bosne i Hercegovine i vratiti se kući te će nastavak Eura pratiti preko malih ekrana.

Kobnim se za Francuze pokazao poraz od Portugala u prvom kolu...

Fenomenalni Sander Sagosen s 10 golova predvodio je Norvežane do ove velike pobjede dok je prvo ime Francuza bio Ludovic Fabregas s osam pogodaka.

Slovenci iznenadili Šveđane

Ove nedjelje šamar je doživjela i reprezentacija Švedske. Jedni od domaćina Europskog prvenstva u svom Göteborgu su izgubili od Slovenije, bilo je 19:21.

Ipak, za razliku od Francuza, Šveđani će imati popravni ispit u posljednjem kolu. Treba im pobjeda nad već otpisanom Poljskom i sigurno će se plasirati u drugi krug.

U susretu koji se igrao u sklopu skupine B Austrija je pobijedila Ukrajinu s 34:30 i stigla nadomak plasmana u iduću fazu natjecanja.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider