Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bolji od Slovenije

Norveška - Hrvatska u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva!

Jedina stopostotna reprezentacija na ovom Europskom prvenstvu - Norveška - bit će protivnik Hrvatske u polufinalu.

U polufinalu Europskog prvenstva u rukometu Hrvatska će igrati protiv Norveške dok drugi par čine Španjolska i Slovenija.

Epilog je to posljednjeg kola u skupinama drugog kruga u Beču, gdje su Hrvatska i Španjolska remizirale, i u Malmöu gdje je Norveška pobijedila Sloveniju s 33:30.

Sve četiri reprezentacije po završetku ovog drugog kruga sele u Stockholm gdje će se igrati oba polufinala, utakmica za treće mjesto i finale.

U petak s početkom u 18:00 će se sastati Španjolska i Slovenija, a u 20:30 će na teren i naša reprezentacija, u okršaj s Norvežanima koji su jedini sa stopostotnim učinkom na europskoj smotri.

Može li Hrvatska protiv Norveške u finale Eura?

Ukupno glasova:

Norvežani odmarali Sagosena

Norvežani su prije utakmice imali dva boda više od Slovenije i sve osim poraza im je donosilo prvo mjesto u skupini i ogled protiv Hrvatske. Sloveniju je samo pobjeda vodila na vrh ljestvice, no za Slovence se najvažnije dogodilo u susretu između Portugala i Mađarske. Portugal je slavio sa 34:26 i tako izbacio Mađare iz utrke za polufinale, a Sloveniju gurnuo u borbu za medalje.

  Rukometni Euro 2. faza - skupine Rukomet Euro 2020: Hrvatska osvojila srebro, svi rezultati na jednom mjestu divider

Norveška je do pobjede stigla bez najboljeg igrača Sandera Sagosena koji nije ulazio u igru, a najefikasniji su bili Kevin Gulliksen sa sedam, te Sander Overjordet i Eivind Tanges s po pet golova, dok su jednako toliko postigli i najbolji slovenski strijelci Nejc Cehte i Tilen Kondrin.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider