Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''Čudna utakmica''

Duvnjak i igrači složni: ''Nismo bili pravi veći dio utakmice, ali idemo po europsko zlato''

Hrvatska rukometna reprezentacija zaključila je drugi krug europskog prvenstva neodlučenim ishodom protiv Španjolske.

Hrvatska i Španjolska su i prije ove utakmice osigurale plasman u polufinale Europskog prvenstva, a u međusobnom ogledu odlučile su o pobjedniku skupine. Na koncu su Španjolci osvojili prvo mjesto zbog bolje razlike pogodaka.

''Prvo poluvrijeme smo loše odigrali 5-1 obranu, ali drugo poluvrijeme smo već 6-0 obranu bolje odigrali. Mislim da ni mi ni oni nismo odigrali sto posto, bila je jedna kočnica, ali sad slijedi ono najvažnije polufinale. Sigurno da ćemo ići na ono što nam nedostaje, a to je europsko zlato'', izjavio je nakon utakmice David Mandić.

Hrvatska je već dio utakmice bila na rubu poraza, u 40. minuti je gubila sa čak šest razlike (12-18), međutim fantastičnom završnicom umalo je stigla do pobjede.

gol expired Červar ljutit na glavne zvijezde: "Ne znam jesu li se čuvali za polufinale..." divider

''Čudna utakmica. Ponovno smo se vratili iz jednog ogromnog minusa protiv takve ekipe i to je jedna stvar koju danas možemo izvući kao pozitivnu. Od minus šest doveli smo se do situacije da imamo napad za pobjedu. Nažalost, bila je nesretna vratnica. Nadam se da je sve u redu s Igorom, sam nas je vukao cijelo vrijeme, jer imali smo velikih problema na njihovu 5-1 obranu. Ali, nadam se da ćemo se opet sresti s njima i to puno bolje riješiti'', rekao je Luka Stepančić.

Dvije minute prije kraja je Hrvatska povela 22:21, Španjolci su potom izjednačili, a Duvnjak nije uspio realizirati šut za pobjedu.

''Moramo reći da danas nismo bili pravi do nekih 15-ak minuta prije kraja. Onda su ušli mladi dečki i odigrali fenomenalnu utakmicu, 6-0 obranu, stisnuli su Španjolsku i napravili seriju 8-1'', kazao je Domagoj Duvnjak te potom odgovorio na pitanje o potencijalnom protivniku u polufinalu:

''Svejedno je, ali mislim da će to biti Norveška. Igraju odlično cijeli turnir. Moramo se dobro pripremiti, dvije su utakmice do kraja prvenstva i idemo na glavu'', zaključio je hrvatski kapetan.

gol expired Hrvatska bez pobjede protiv Španjolske: S drugog mjesta u polufinale protiv Norveške divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider