Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"nemamo širok roster, ali..."

Legendarni Vujović vjeruje da je Makedonija bolja od Hrvatske, Lazarov citirao Červara

Uoči velikog okršaja Hrvatske i Makedonije svoje viđenje situacije ponudili su rukometni stručnjak Veselin Vujović i kapetan Makedonaca Kiro Lazarov.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S početkom u 18 sati Hrvatska i Makedonija igraju utakmicu 3. kola skupine B Svjetskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj. U Makedoniji vlada euforija nakon uvodne dvije pobjede i s nestrpljenjem se čeka ogled protiv Kauboja.

Bivši trener PPD-a Zagreb, ali i bivši izbornik Makedonije Veselin Vujović otkrio je za makedonske medije da smatra kako je Makedonija taktički bolja od Hrvatske.

"Hrvatsku očekuje težak suparnik. Makedonija je taktički bolja reprezentacija, dok je Hrvatska tek individualno bolja. Makedonci imaju sjajnog izbornika Raula Gonzaleza, koji pametno odmara svoje najvažnije igrače u obrani i odlično koristi mlade igrače poput Taleskog i Kuzmanovskog", smatra Vujović.

"Lino mora odlučiti kako će se suprotstaviti Makedoniji. Hoće li promijeniti obranu ili će ići agresivnije u napadu. S igrom kao u prve dvije utakmice Makedonija će imati dobru šansu", smatra Vujović.

Najvažniji igrač makedonske reprezentacije i dalje je neuništivi Kiro Lazarov, koji će za nekoliko mjeseci napuniti 39 godina. Lazarov je u prve dvije utakmice protiv Japana i Bahreina postigao po osam golova i bit će najveća prijetnja hrvatskom golu.

"Iako imamo dvije pobjede, najteže utakmice tek su ispred nas. Nemamo širok roster i puno se trošimo, ali kako bi naš bivši izbornik Lino Červar rekao: "Borit ćemo se"."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider