Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
neki ostali bez karte

Kauboji na domaćem terenu: Hrvatski navijači okupirali München, ljepotice na tribinama

Hrvatsku je protiv Španjolske bodrilo nekoliko tisuća navijača.

U odlučujućoj utakmici prve faze Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. naše je rukometaše u minhenskoj dvorani Olympiahalle bodrio dosad najveći broj navijača. Ako je dosad znalo biti i do šest tisuća Hrvata na tribinama, na utakmici Hrvatska – Španjolska bila je i koja tisuća više.

Naši rukometaši imaju podršku kao da su u nekom hrvatskom gradu, dok se Španjolce praktički ne čuje. Ono što se danima najavljivalo se i obistinilo, gotovo cijela Olimpijska dvorana, kapaciteta nešto manje od 13 tisuća gledatelja, osvanula je u "kockicama".

Njemački organizatori su prije nekoliko dana, upravo zbog golemog interesa hrvatskih navijača, pustili u prodaju i "stajaće" karte, koje su odmah rasprodane.  Veliki dio njih je do dvorane stigao bez ulaznice, pa se procjenjuje da su ispred dvorane stotine hrvatskih navijača ostalo bez dragocjene ulaznice.

Navijači su stigli iz raznih krajeva Njemačke, Austrije, Švedske, Hrvatske te Bosne i Hercegovine, a na tribinama nije nedostajalo ni ljepotica, hrvatskih i španjolskih.

Španjoskih navijača je oko stotinjak i obistinila se izjava njihova vratara Gonzalo de Vargasa, koji je kazao kako će "hrvatska reprezentacija igrati kao kod kuće".

Hrvatska pobijedila europske prvake i bez poraza ušla u drugi krug Svjetskog prvenstva Domagoj Duvnjak (Foto:AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider