Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sasvim izgubio kontrolu

Červar rigao vatru, u neviđenom istupu poručio: "Ovo je pljačka, krađa koju je vidio cijeli svijet!"

Hrvatski izbornik bio je izuzetno ljut nakon poraza od Njemačke kojim je naša reprezentacija ostala bez polufinala Svjetskog rukometnog prvenstva 2019.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lino Červar je u neviđenom naletu bijesa žestoko kritizirao danski sudački par (Martin Gjeding i Mads Hansen) koji je dijelio pravdu na utakmici Hrvatska - Njemačka.

"Išlo je nama, išlo, samo suci nisu dozvolili. Ovo je bila pljačka koju je vidio cijeli svijet rukometni. Ovo nije prvi put. Suci su nam oteli prvenstva 2008., 2009. i 2010. To treba reći javno, bez da se netko uvrijedi. Ne smije se dozvoliti da suci amateri odlučuju o našim sudbinama, da nam uzmu pobjedu iz ruke", grmio je Červar.

"Mi smo njih nadigrali, pred njemačkom publikom smo bili bolji. Mi građani Hrvatske moramo se boriti za ponos i dostojanstvo. Na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj mi smo imali loše suđenje, ali se nismo bunili jer smo računali da ćemo i ovdje imati korektno suđenje", bjesnio je Červar u izjavi za RTL, nabrajajući dalje:

"Međunarodni olimpijski odbor bi trebao reći svoje. Ovo je bila krađa samo takva, uzeli su nam čistu pobjedu."

Jesu li Hrvatsku izbacili suci?

Ukupno glasova:

Uzeo je tek mali odmak od komentiranja sudaca.

"Ipak čestitam svojim igračima, borili su se."

I onda se vratio sucima.

"Ovo je problem rukometnog sporta gdje se mora s tim prekinuti, ovo je naprosto, kako bih rekao. Bespotrebno je uopće igrati kad se zna tko će pobijediti. Ove suce odmah treba eliminirati, ovo je bila krađa i to će reći svaki čovjek u svijetu koji je gledao utakmicu. Ako se ne bunimo, gazit će nas cijeli život. Moramo imati glas, i ponos poput zemalja iz zapadne Europe. Ovo je lopovluk, čisti lopovluk", zaključio je Červar.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider