Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Ostali sportovi
"žao mi je duvnjaka"

Luka Stepančić otkrio: "Noge su mi se odrezale! Nikada nisam igrao u ovakvoj atmosferi"

Luka Stepančić bio je uz Manuela Štrleka najbolji strijelac Hrvatske u visokoj pobjedi protiv Srbije na otvaranju Europskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je Mirko Alilović dobio nagradu za najboljeg igrača utakmice na otvaranju Europskog prvenstva u Hrvatskoj, Luka Stepančić bio je najefikasniji igrač naše reprezentacije u visokoj pobjedi protiv Srbije.

Stopostotni učinak na utakmici, šest pogodaka iz isto toliko pokušaja, imao je Stepančić, koji je otkrio kako je bilo igrati u čudesnoj atmosferi splitske Spaladium Arene i što je bio ključ njegove najbolje utakmice u dresu reprezentacije.

"To je sve bio plod naše igre. Nije bilo srljanja i brzih šuteva. Oni su smirili svoj napad i svaka greška im se skupo naplatila", rekao je Stepančić za RTL nakon utakmice pa se okrenuo atmosferi.

"Prvih 15 minuta nisam imao noge. Nikada nisam igrao u ovakvoj atmosferi. Navijači su bili svih 60 minuta iz nas i skidam im kapu do poda. Jedino mi je žao zbog tog kraja i Domagoja Duvnjaka. Po njegovom izrazu lica nisam mogao ništa zaključiti", rekao je Stepančić.

Podsjetimo, izbornik Lino Červar potvrdio je da je riječ o ozljedi lista i da je situacija vrlo ozbiljna.

Stepančić je za kraj otkrio i zbog čega je na kraju pobjeda bila toliko uvjerljiva.

"Danas nam je odgovarala njihova 6-0 obrana. Nikome neće biti lako protiv nas. Imamo i brze igrače tako da lagano slažemo našu igru. Važno je da smo s pobjedom ušli u turnir. Sad se treba pripremiti za novu utakmicu".

A nova utakmica slijedi za dva dana kada u splitskoj Spaladium Areni igramo protiv Islanda, koji je iznenadio Švedsku i upisao dva boda na startu.

 
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider