Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
On će pamtiti ovaj petak

Mladi Riječanin najveći dobitnik hrvatske pobjede: "Ni u najluđem snu nisam mislio..."

Posve nevažnu utakmicu za peto mjesto na Europskom prvenstvu posebno će pamtiti igrač koji bi trebao obilježiti budućnost hrvatskog rukometa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U pobjedi nad Češkom u utakmici za peto mjesto za hrvatsku rukometnu reprezentaciju debitirao je Halil Jaganjac.

Mladi Riječanin, koji će na tek na ljeto navršiti 20 godina, dobio je od Line Červara devet i pol minuta i njemu će ovo Europsko rukometno prvenstvo ostati u lijepom sjećanju. Vjerojatno samo njemu od naših reprezentativaca, ali to je sad za neku drugu priču.

"Bilo je treme prije utakmice, ali to se sve izgubilo kad sam izašao na teren. Imam veliku podršku od starijih suigrača, meni je prije svega veliko iskustvo što sam s njima trenirao mjesec i pol, a sad sam i debitirao na velikom natjecanju. To je velika stvar, možemo na prste nabrojati 19-godišnjake koji su debitirali za reprezentaciju na ovako velikom natjecanju", ponosan je bio Jaganjac nakon prvog nastupa za Hrvatsku.

Još prije godinu i pol zakapario ga je PSG i onda ove sezone poslao na posudbu u makedonski Metalurg iz Skoplja u čijem dresu Jaganjac igra izvrsno ove sezone u Ligi prvaka.

Nema sumnje, Halil predstavlja budućnost hrvatskog rukometa.

"Da ste me pitali prije pet mjeseci hoću li uopće biti pozvan na širi popis u reprezentaciji rekao bih vam da nema šanse, a evo sad sam debitirao. Ni u najluđem snu nisam zamišljao da bi se to moglo dogoditi. A evo, jest", pričao je Jaganjac.

Je li Hrvatska kao domaćin Eura mogla ostvariti više od utakmice za peto mjesto?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider