Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izgleda ružno

Strašan sudar na pripremama rukometaša: Marino Marić izvukao najdeblji kralj

Hrvatski rukometaš dobio je hematom iznad oka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska muška seniorska reprezentacija počela je prije dva dana pripreme za Svjetsko prvenstvo koje će se od 13. – 31. siječnja 2021. godine održati u Egiptu.

Izabranici Line Červara pripremaju se u Poreču, a moraju odigrati i dva susreta EHF EURO Cupa sa Španjolskom (5. siječnja u Poreču u 17:15 sati, a uzvrat 9. siječnja u 18:00 sati u Madridu).

Rukometaši svakodnevno rade na podizanju i ujednačavanje tjelesne spreme, ali i taktičke varijante.

Da današnjem treningu dogodila se jedna nezgoda, točnije strašan sudar glavama, a deblji kraj je izvukao Marino Marić koji je dobio hematom iznad oka, a fotografije koje je objavio fizioterapeut Damir Kajba ne izgledaju lijepo.

“Motivacije sigurno ne nedostaje, mislim da smo dosta homogenizirani i to je ono najbitnije. A ono drugo, imamo nedostataka kao što znate, Karačić se liječi, Štrlek će danas početi raditi s nama. Ali ono najbitnije, ne nedostaje nam ambicije i želje za pobjedom. Mogu obećati da oni koji budu igrali će dati sve od sebe, to je naša tradicionalna vrijednost. Fokusirani smo već na Japan i Katar prije svega, znamo da će nam to biti teške utakmice, iako neki pokušavaju progurati da će to biti lagane utakmice. Sigurno da već sad svi analiziramo jedni druge'', rekao je Lino Červar.

Hrvatska u skupini igra protiv Katra, Japana i Angole.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider